MELİKE GÜNER

Melike Güner Fan Sayfası
 
AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  PortalliPortalli  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 doktorlar test

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 

doktorlar test
hepsi doğru
78%
 78% [ 14 ]
1 yanlış var
11%
 11% [ 2 ]
2 yanlış var
11%
 11% [ 2 ]
3 yanlış var
0%
 0% [ 0 ]
4 yanlış var
0%
 0% [ 0 ]
5 yanlış ve sonrası
0%
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 18
 

YazarMesaj
GGamze
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3056
Yaş : 28
Nerden : edirne
Meslek : sınıf öğr adayı :)
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 29/02/08

MesajKonu: doktorlar test   24.06.08 22:26

arkadaşlar her soru 10 puan...!
1:€lanın annesi mektupta neyi anlatmıştı?
a:neden gittiğini
b:özür dilemek istediğini
C:sadece merak ettiği için
2:ayla leventle birlikte olmadığnı ilk kime söyledi?
a:zenana
b:hasana
c:arslana
3:zenan we sutaın ailesi istanbula qelerek yemek yedi bu yemek hangi bölümdeydi?
a:50
b:41
c:36
4:hasan sewdanın 19 yaşında ewlendiğini hangi bölümde kimden öğrendi?
a:36.bölümde zenandan
b:48.bölümde zeynepten
c:41.bölümde sewdadan
5:hasan aylaya ne zmn ewlenme teklifi etti?
a:babası öldükten sonra
b:sahilde aylayı ewe bırakırken
c:arkadaşlarının arasında
6:suat doktor olmadan önce ne olmak istiyordu?
a:mühendis
b:Oyuncu
c:siyasetçi
7:hasanla aylanın sarıldığını ilk gören kim?
a:zenan
b:suat
c:ela
8:aylanın takma adı neydi?
a:cadı
b:adıazaalınmayasıca
c:qıcık
9:leventin elaya olan süprizi neydi?
a:ailesiyle tanışma yemeği
b:arkadaşlarıyla buluşmak
c:tekne qezisi
10:zeynep kendini suçlu hissttiği için suata sıkılmaması için ne qetiriyor?
a:derqi we film
b:hastanede olan dedikoduları
c:hiçbiri













CEWAPLAR....
1:a
2:c
3:b
4:c
5:b
6:b
7:c
8:b
9:a
10:a
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.bekiraksoyforum3.biz
mltm914
MELİKENİN ARKADAŞI
MELİKENİN ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 258
Yaş : 28
Nerden : turkey
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 14/06/08

MesajKonu: Geri: doktorlar test   24.06.08 23:42

hpsi dru wla çnküm btn blmlern tkrrlrını yzkre islemşmdr Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar test   25.06.08 13:22

benimde fulllll
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
cadı_aslı
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 2358
Yaş : 25
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 18/10/07

MesajKonu: Geri: doktorlar test   25.06.08 15:56

dikaktliymişim doğrular Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
[M]eLike_[M]eRve
MELİKENİN ARKADAŞI
MELİKENİN ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 426
Yaş : 24
Nerden : Melike'min kalbinden =)
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/06/08

MesajKonu: Geri: doktorlar test   27.06.08 8:10

Hepsi doğru çünkü o bölümleri defalarca izledim Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.hogwarts-rpg.forum.st
Sponsored content




MesajKonu: Geri: doktorlar test   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
doktorlar test
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
MELİKE GÜNER :: DİZİLER :: DOKTORLAR :: DOKTORLAR HAKKINDA :: ANKETLER-
Buraya geçin: