MELİKE GÜNER

Melike Güner Fan Sayfası
 
AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  PortalliPortalli  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 doktorlar testi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: doktorlar testi   11.06.08 16:10

1)zenan hangi bölümde hamile olduğunu öğrendi?(10 puan)

a)58
b)61
c)63

2)minenin lakabı nedir?(10 puan)

a)börüncek
b)gürümcek
c)örümcek

3)ömer hangi bölümde öldü?(10 puan)

a)45
b)38
c)40

4)elanın üvey kardeşinin kızının adı nedir?(10 puan)

a)sena
b)ela
c)lale

5)suat ve zenan hangi bölümde ilşkiye girdi?(10 puan)

a)62
b)65
c)60

6)ela leventen niçin ayrıldı?(10 puan)

a)evliliğe hazır olmadığı için
b)çoçuğu olmayacağı için
c)leventi sevmediği için

7)suat ve zenanın evlenme tarihi nedir?(10 puan)

a)13 haziran
b)22 haizran
c)10 eylül

8)haldun başhekim olarak kimi seçmişti?(10 puan)

a)leventi
b)suatı
c)fikreti

9)zenan hangi bölümde bebeği doğurmaya karra verdi?(10 puan)

a)58
b)65
c)63

10)azze nine suat bir zamanlar nasıl hitap ediyordu?(10 puan)

a)damat
b)gıcık
c)sırık

toplam=100 puan

üyelere özel bir soru
12)anketi beğendiniz mi?
a)beğendim
b)hiç beğenmedim
c)harika ötesi
d)berbatttt



















1)c 2)b 3)a 4)c 5)a 6)b 7)a 8)a 9)b 10)c

100 puan yapan=doktorlar delisi
90=doktorlar seviyor
50=doktorları izlesede izlemese olur
20=doktorları yakalarsa izliyorr

başarılarrrr
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
calikgizem
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 1507
Yaş : 23
Nerden : istanbulL
Meslek : ögrencii
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 16/05/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 16:17

delisiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 16:20

bende delisiyimmmmm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
nihan
MELİKENİN İYİ ARKADAŞI
MELİKENİN İYİ ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 636
Yaş : 24
Nerden : hatay
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 02/06/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 16:35

bende delisiyimmm cheers
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
GGamze
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3056
Yaş : 28
Nerden : edirne
Meslek : sınıf öğr adayı :)
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 29/02/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 16:59

90: doktorlar seviyor
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.bekiraksoyforum3.biz
mltm_mlik
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 2410
Yaş : 24
Nerden : istanbul
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 23/02/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 17:30

drlar delisi çıktım doğru söze ne denir.. Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://bekiraksoy.forum3.biz
seda_16
MELİKENİN ARKADAŞI
MELİKENİN ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 194
Yaş : 25
Nerden : bursa
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 02/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 17:59

ben doktorları sevıyor cıktım 90 puan
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
bahar
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI


Kadın
Mesaj Sayısı : 50
Nerden : samsun
Melikekoliklik :
0 / 1000 / 100

Kayıt tarihi : 26/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 18:54

delisi çıktım öleyim ayıptır sölemesi:Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 20:12

herkes delisi çıkıyo tabikideee
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
mltm_mlik
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 2410
Yaş : 24
Nerden : istanbul
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 23/02/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 20:36

tabiki delisi çıkacak yaniii..... Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://bekiraksoy.forum3.biz
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 20:44

yaniiiii
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
zenan busem
MELİKENİN İYİ ARKADAŞI
MELİKENİN İYİ ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 790
Yaş : 27
Nerden : melikenin kalbinden geldim şimdi bekirin kalbine gidiyorum
Meslek : lise mezunu
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/03/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 21:21

HOLEY DOKTORLAR DELİSİ ÇIKTIM YAŞIN HEMDE ZIRDELİ kalp ATIŞI Laughing Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.editboard.com/index.htm
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 21:22

zenan busem demiş ki:
HOLEY DOKTORLAR DELİSİ ÇIKTIM YAŞIN HEMDE ZIRDELİ kalp ATIŞI Laughing Razz
zırdeli olduğun belli zaten Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy (şaka baptımmmm)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
zenan busem
MELİKENİN İYİ ARKADAŞI
MELİKENİN İYİ ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 790
Yaş : 27
Nerden : melikenin kalbinden geldim şimdi bekirin kalbine gidiyorum
Meslek : lise mezunu
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/03/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 21:34

TAMAM ANLADIM ZATEN ŞAKAYAPTIĞINI ÖNEMLİ DEĞİL HERKEZ BENİ DOKTORLAR DELİSİ DİYE ÇAĞIRIR Laughing
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.editboard.com/index.htm
kadersiz
MELİKENİN ARKADAŞI
MELİKENİN ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 460
Yaş : 24
Nerden : YALOVA
Meslek : Öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 28/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 21:36

bende delisiim die çıkmışım yha Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sekercikkk
MELİKENİN HERŞEYİ
MELİKENİN HERŞEYİ
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 3171
Nerden : ANKARA
Meslek : ÖĞRENCİ
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   11.06.08 21:37

zenan busem demiş ki:
TAMAM ANLADIM ZATEN ŞAKAYAPTIĞINI ÖNEMLİ DEĞİL HERKEZ BENİ DOKTORLAR DELİSİ DİYE ÇAĞIRIR Laughing
beni de aplamgil öle çağırıyo gel senin dizi başladı die Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://doktorlardizisi.forummum.com/
Mischa
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 31
Yaş : 26
Nerden : Ankara
Meslek : Cerrah :)
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 17/06/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   17.06.08 9:16

Doktorlar delisi cheers
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
CANIM
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI


Kadın
Mesaj Sayısı : 30
Yaş : 22
Nerden : İSTANBUL
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 15/05/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   27.12.08 14:06

DoKtOrLaR delisi çıktım zaten öleyimde
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
adasua
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 1606
Nerden : Varolmayan bir kentten
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/09/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   27.12.08 18:28

bende öyle çıktım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://kutsifann.yetkinforum.com
sdaa_izmirli
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI


Kadın
Mesaj Sayısı : 11
Nerden : izmir
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 22/11/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   29.12.08 0:38

BEN ZATEN DOKTORLARIN DELİSİ DEİL TAM BİR FANATİK HASTASIYIM HARİKA BİR DİZİ
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
melike fan
MELİKENİN ARKADAŞI
MELİKENİN ARKADAŞI


Kadın
Mesaj Sayısı : 297
Nerden : istanbul
Melikekoliklik :
0 / 1000 / 100

Kayıt tarihi : 17/12/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   29.12.08 9:44

bende fanatığıyım dizinin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
deniz
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI
MELİKENİN YENİ ARKADAŞI


Kadın
Mesaj Sayısı : 11
Nerden : istanbul
Melikekoliklik :
0 / 1000 / 100

Kayıt tarihi : 05/12/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   29.12.08 13:59

arkadaşım sayesinde bende doktorlar manyağı oldum hehe eee arkadışım saolsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
adasua
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 1606
Nerden : Varolmayan bir kentten
Meslek : öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 25/09/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   29.12.08 16:48

eeeeeeeee senide kendime benzettim ben denizcim Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://kutsifann.yetkinforum.com
meleğim
MELİKENİN ARKADAŞI
MELİKENİN ARKADAŞI
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 125
Yaş : 26
Nerden : İstanbul
Meslek : Öğrenci
Ruh Halim :
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 01/05/09

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   02.05.09 7:46

been de delisi çıktım z aten öyleyim:cheers: bounce
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
zeynep 28
MELİKENİN DOSTU
MELİKENİN DOSTU


Kadın
Mesaj Sayısı : 1937
Nerden : almanya
Meslek : ögrenci
Melikekoliklik :
100 / 100100 / 100

Kayıt tarihi : 30/04/08

MesajKonu: Geri: doktorlar testi   02.05.09 12:04

bende doktorlar delisi ciktim zaten öyleyim evde herkes zaten bana doktorlar delisi diyor Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: doktorlar testi   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
doktorlar testi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
MELİKE GÜNER :: DİZİLER :: DOKTORLAR :: DOKTORLAR HAKKINDA :: ANKETLER-
Buraya geçin: